En egen psykolog borde alla ha

I dag ska jag in och träffa min psykolog, jag brukar träffa honom cirka en dag i veckan, men nu var det två veckor sedan vi träffades..
Jag tycker att alla människor borde ha en psykolog ( papperskorg ) som jag brukar säga... Man kan känna sig full av tankar och funderingar, saker man inte vill eller kan ta upp med människor som man har ett personligt band till, invecklade och djupa funderingar, som skulle vara allt för svårt att förklara.
När jag kommer till min " papperskorg " brukar jag först sitta helt tyst i ca fem minuter, sen är det som att trycka på play knappen och orden bara rinner ur mig. Ibland när jag går därifrån brukar jag tänka för mig själv vafaan har jag sakt igentligen ?? men sen tänker jag för mig själv att det igentligen inte spelar någon roll, för det som sakts inom dom fyra väggarna stannar där..
Jag tror att jag är en ganska knäpp " patient " för ibland när jag slutar babbla en sekund för att hämta andan, så ser jag att han har skrattat så mycket att tårarna rinner hahaha.
Men vet ni vad ?? i dag är inte min ryggsäck så tung som den brukar vara, jag har ju delat med mig av mitt innhåll till er under veckans gång :) Kraaam

Kommentarer:

1 Malin B:

Bra att du funnit en bra "papperskorg".. Själv har jag tackat nej till såna och även kuratorer genom alla år och på mig har dom helt ärligt gjort mer skada än nytta faktiskt. Personligen tror jag på att dom gräver fram sånt som man egentligen redan har tömt ur sig och glömt. Jag begärde KBT där tänket funkar lite annorlunda - "tänk om, tänk rätt"

Men så skönt för dig att det funkar, jag önskar att det hade gjort det på mig med när dom försökte.

Svar: ÅÅ vad tråkigt att du haft otur med psykologer, jag skulle inte klara mig utan min, men iofs tog många år innan jag träffade en bra, viktigt att kemin mellan dig och psykologen stämmer, för vem fan vill lämna ut sig till någon man inte känner förtroende för.... Börjar med min KBT om nån månad ...Kram
zandra

2 Malin B:

Det är nog precis som du skriver.
Lycka till med KBT, du kommer älska det! :D Eller kanske inte ;)

Svar: Den som lever får se ;) haha
zandra

Kommentera här: